Monday, September 26, 2011

Добредојдовте!

Здраво. Добредојдовте во мојот блог за математика.
Тука можете да најдете многу задачи.
Ако сакате да предложите некоја задача коментирајте ја таа задача во коментар. Вашата задача може ке биде објавена.
Во овој блог ке има многу задачи, како и некој логички од smm.org.mk
Понекогаш ке има мали натпревари. Секој би можел да учествува.

Правилата се:
1. Прво морате да го прочитате ова за да ги решавате задачите и да објавувате разни коментари. Морате да не ги навредувате другите читатели.
2. Како и читателите не ги навредувајте пишувателите.
3. Блогов е само за математика, и може да биде користен само за тоа.

Благодарам!

No comments:

Post a Comment