Tuesday, September 27, 2011

Контакт

Почитувани посетители,

Ве известуваме дека имаме е-маил.
Правилата ке се променат.
Предлози, задачи , пофалби и поплаки ке ни давате преку нашата е-маил адреса matematickizadaci@hotmail.com.
Сакате ли некој тест или нешто слично побарајте преку нашата е-маил адреса.


Ви благодариме за разбирањето!!

No comments:

Post a Comment