Friday, October 14, 2011

Предлог задачи

Здраво драги читатели,

Оваа објава е направена за предложување задачи.
Бидејки малку е потешко да се праќа преку е-маил пишете ја тука вашата задача. Ви благодариме за вашата доверба.

*Задачите што не се валидни или поинаку што не им е можно решението (неможат да се решат), нема да бидат прифатени. Задачите да бидат само од I одделение до V одделение. Како што ке поминуваат годините нашата страница ке биде поразвиена и поразвиена.
Правила:

  • Како што прочитавте задачите мораат да бидат точни за да се прифатени. 
  • Задачите се за од прво до петто одделение.
  • Содржината на задачите да не биде со навреди и слично.
За дополнителни правила прашајте преку коментар или преку е-маил.

No comments:

Post a Comment